Home | BC Maasdroppers organiseert eerste Limburgse Bamito FUNdag.

BC Maasdroppers organiseert eerste Limburgse Bamito FUNdag.

Zondag 10 december was het zover, de eerste Bamito FUNdag in Limburg. Na een gezamenlijke warming-up met snelle tikkers gingen de deelnemers in groepjes aan de slag met de spellen. Iedere groep werd voorzien van een volwassen begeleider die hen de rest van de ochtend hielp bij het uitleggen en uitvoeren van de spellen.

Iedereen was dolenthousiast en de teams gingen vol voor de winst bij spellen als shuttleregen, hoepelmikken, maar zeker ook een lastige 'pionnen op een helling', waar veel punten mee behaald konden worden.

En omdat we richting Kerstmis gaan, hebben we nog een leuke activiteit met de groepjes gedaan in de vorm van een kerstboom. Deze kerstboom moest aangekleed worden met kerstballen (shuttles). De groep met de meeste 'kerstballen' in de boom had gewonnen.

Om de ochtend af te sluiten en een extra individuele uitdaging toe te voegen, werd er een wedstrijd shuttles hooghouden gedaan. De training is daarna afgesloten met een potje trefbal.

Na al deze activiteiten was het natuurlijk tijd voor een leuke afronding van het geheel en het officiƫle gedeelte: de diploma-uitreiking, afgesloten met een broodje knakworst. Daarmee was er een eind gekomen aan een leuke Bamito FUNdag!

Namens BC Maasdroppers, iedereen gefeliciteerd met jullie Bamito-diploma!